Liiketoiminnan kehittäjä F.E.C-koulutus

TargetPartners+

Liiketoiminnan kehittäjä F.E.C-koulutus sopii Sinulle, jolla on kokemusta liiketoiminnasta ja tähtäät monipuolisiin kehittämisen tehtäviin. Olet tällä hetkellä hakemassa töitä ja kiinnostunut kehittämään osaamistasi kouluttautumalla.

Tässä koulutuksessa saat päivityksen ja uutta osaamista mm. palvelumuotoilusta, ketteristä kehittämisen menetelmistä, prosessien kuvaamisesta ja visualisoinnista sekä digityökalujen hyödyntämisestä liiketoiminnassa. F.E.C-koulutus sisältää lähiosuuden Target Partnersin tuottamana sekä käytännön työssäoppimisen jakson sopivassa yrityksessä – tavoitteena työsopimus yrityksen kanssa koulutuksen jälkeen.

Tämä työvoimakoulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja työhallinnon kanssa. Target Partnersin asiantuntijoilla on 25 vuoden kokemus yritysten tarpeisiin suunniteltujen työllistymistä edistävien palvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta.

HYÖDYT TYÖNHAKIJALLE

+ Osallistumisessa yhdistyy kouluttautuminen ja käytännön työssäoppiminen sopivassa yrityksessä.
+ Perehdyt ja saat osaamista digitaalisista liiketoiminnan kehittämisen työkaluista.
+ Osallistumisen tavoitteena on työsopimus.

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄ -KOULUTUSKOKONAISUUS

Lähiosuus & itsenäinen opiskelu koostuu monipuolisesta kokonaisuudesta liiketoiminnan kehittämisen aiheita. Saat lisävalmiuksia ja uutta osaamista kehittämisen tehtäviä ajatellen. Kouluttajamme ovat liiketoiminnan, digityökalujen, palvelumuotoilun ja kehittämismenetelmien asiantuntijoita.

Koulutuksen päämodulit ovat:

YRITYSTEN MUUTTUVA TOIMINTAYMPÄRISTÖ
Digitalisaation vaikutukset yrityksiin ja kuluttajiin, kasvavan kilpailun haasteet, kansainvälinen kilpailu digiympäristöissä, liiketoimintamallien murros ja uudet mahdollisuudet, yrityksen toiminnan analysointi, datan tehokas hyödyntäminen uusien palvelujen kehittämisessä.

Modulin avainsanoja: digitaalinen transformaatio, kilpailuasetelmat, datan kerääminen ja analysointi
PROSESSIEN KUVAAMINEN JA VISUALISOINTI
Yrityksen prosessien kuvaaminen ja menetelmät, prosessien kuvaamisen työkalut – infograafit ja visualisointityökalut, mallintaminen. Muut työkalut prosessien kehittämisessä.

Modulin avainsanoja: prosessit, visualisointi.
PALVELUMUOTOILU, LEAN SERVICE CREATION
Palvelumuotoilun kokonaisuus; käyttäjäkeskeinen suunnittelu ja suunnittelun menetelmät, strateginen kehittäminen – kehittämisroadmap, palvelukehitys digitaalisessa ympäristössä – yhteiskäyttö, kehitysportfolio, asiakas- ja ostopersoonat.
Modulin avainsanoja: palvelumuotoilu, käyttäjälähtöisyys, kehittämisen roadmap, strateginen kehittäminen
KETTERÄ KEHITTÄMISEN MENETELMÄT
Ketterän kehittämisen ja palvelukehityksen kokonaisuus; lean service creation, growth hacking, ketterät menetelmät (Agile, Scrum), Ketterät menetelmät verkossa.
Modulin avainsanoja: ketterät menetelmä, Agile, Scrum, Growth Hacking.
DIGITYÖKALUJEN HYÖDYNTÄMINEN LIIKETOIMINNASSA
Digitaaliset työkalut tiimityöskentelyn, etätyön, sisäisen ja ulkoisen viestinnän tms. kehittämisessä. Markkinoinnin ja myynnin tehostamisen työkalut, verkkokaupat ja myynnin kehittäminen. Datan lähteet ja hyödyntäminen palvelujen kehittämisessä.
Modulin avainsanoja: digityökirja, etätyöskentelyn menetelmät, digityökalujen hyödyntäminen
KANSAINVÄLISTYMISHANKKEET
Kansainvälistymien osana yrityksen kasvustrategiaa; toteutuksen suunnittelu ja keinovalikoima, organisaation sisäisten valmiuksien tunnistaminen ja kehittäminen. Monikulttuuristen tiimien johtaminen.
Modulin avainsanoja: kansainvälistymisprojektit
KEHITTÄMISPROJEKTIEN SUUNNITTELU
Projektiosaaminen, kehitysprojektien suunnittelun menetelmät, projektijohtaminen, projektien kuvaamisen menetelmät.
Modulin avainsanoja: projektinhallinta, projektiosaaminen
Tietotyöosaamisen kehittäminen
Sovelto EASY -tietotyön oppimispalvelu käytössäsi koko koulutuksen ajan, sisältää ohjevideoita, livekoulutussessioita sekä asiantuntijatukea.

Lähijaksot toteutetaan luento- ja koulutustilaisuuksina moderneissa koulutustiloissamme Lauttasaaressa.

Asiakaspalautetta aikaisemmista koulutuksistamme:

* Oikein hyvä ja kompakti kokonaisuus! Meillä on ollut yllättävän kiva porukka kasassa (tällä porukalla voisi hyvin pistää firman pystyyn, erilaista ja mielenkiintoista osaamista kullakin).

* Luennot oli tosi hyvin valmisteltuja ja sisällöltään selkeitä. Projekti-/palauteklinikka oli yksi koko koulutuksen parhaimmista anneista.

*Koulutus sujui hienosti – kaikki aiheet oli etukäteen tiedossa ja paljon lisämateriaalia oli tarjolla. Tykkäsin kaikista kouluttajista ja heillä kaikilla oli hyvä valmius vetää etäkoulutusta.

ESIMERKKEJÄ YRITYSTEN TARPEISTA

Liiketoiminnan Kehittäjä F.E.C-koulutukseen osallistuu Uudenmaan alueen yrityksiä, jotka tarkastelevat hakijoita & tekevät valintoja omien kriteeriensä pohjalta. Esittelemme yritysten toimialoja ja tarpeita haun alkamisen jälkeen.

ToimialaTarve / kehittämishanke
Kiinteistöalan palvelutHR-kehittäminen
ViihdeaplikaatiotKansainvälinen markkinointi
Saas -palvelutAsiakasprojektien toteutus
IoT -palvelut teollisuudelleHuoltotoiminnan käytännöt ja kehittäminen
MediapalvelutAsiakasprojektit, myynnin kehitys
MarkkinointipalvelutHR-kehittäminen
TeknologiatuotteetERP-kehitys, taloushallinnon käytännöt
Koneet ja laitteetHallintokoordinaattori
KonsultointiAsiakasprojektit & kehittäminen
ICT-yritysToiminnan kehittäminen ja käytännöt
MarkkinointipalvelutViestintä – vaikuttaminen – asiakasprojektit
Maahantuonti (kalusteet)Myynti ja myynnin kehittäminen
IT-järjestelmäpalvelutKansainvälisen myynnin kehittäminen
Maahantuonti (vaateala)Tuotehallinta, tuotepäällikkyys

KENELLE KOULUTUS ON SUUNNATTU?

Tämä koulutus on suunnattu TE-toimistoon työnhakijaksi ilmoittautuneelle, jolla on kaupallinen tai teknillinen koulutus (amk/kk) ja työkokemusta. Hakijalla voi olla myös alempi tutkinto ja hän on työn kautta pätevöitynyt toimihenkilö/asiantuntija/päällikkötason tehtävissä.

Työkokemuksesi voi olla myynnin, markkinoinnin, IT-palvelujen ja -ratkaisujen, HR-toimintojen, kansainvälistymisen, kehittämisen ja konsultoinnin tai muun soveltuvan liike-elämän osa-alueen parista.

Koet että nyt on hyvä hetki sekä kouluttautua että suunnata uusiin tehtäviin – uudelle toimialalle tai tehtävätasolle.

Lisätietoa saat soittamalla numeroon 010 299 7400.

HAKUOHJEET

Haku koulutukseen on käynnissä TE-palvelut.fi -sivulla ja päättyy 17.2.2022, koulutusnumero on 704603. Hakemuksia käsitellään 1-2 viikon välein jo hakuaikana joten hakemus kannattaa tehdä saman tien. Tee koulutushakemus esittelysivun alareunassa olevan ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta.

Voit myös jättää paperihakemuksen TE-toimistoon tai kuntakokeilun toimipisteeseen. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman vahvaa tunnistautumista (esim. verkkopankkitunnukset), sinun pitää vahvistaa hakemuksesi henkilökohtaisesti TE-toimistossa tai kuntakokeilun toimipisteessä ennen hakuajan päättymistä.

Yllämainitun virallisen hakemuksen lisäksi lähetä CV/ansioluettelo ja saatekirje (tiivistys osaamisestasi & työnhaun tavoitteistasi) Target Partnersille osoitteeseen: pasi.kinnunen@targetpartners.fi

Otamme sinuun yhteyttä heti kun TE-toimisto on käsitellyt hakemuksesi ja hyväksynyt sinut mukaan valintaprosessiin.

Target Partnersin asiakasyritykset tarkastelevat ja haastattelevat hakijoita. Hakuun hyväksytyt hakijat voivat myös itse etsiä itselleen sopivaa yrityskumppania tukenamamme.

Koulutuksessa voit aloittaa yrityskumppanin vahvistuttua, koulutussopimuksen solmimisen jälkeen aikaisintaan maaliskuun alusta alkaen.

Yrityksen kanssa solmittavan palkattoman koulutussopimuksen kesto on 120 arkipäivää. Saat tänä aikana henkilökohtaista etuuttasi (kassa/Kela) sekä ylläpitokorvausta, tarkista etuuksien taso tuen maksajalta tai TE-toimistosta. Koulutus sisältää 5 päivän lomajakson.

LISÄTIETOA

Saat lisätietoa koulutuksesta ja valintaprosessista soittamalla Target Partnersin asiantuntijoille.

Soita arkisin klo 10 – 15 välisenä aikana asiakaspalvelunumeroomme: 010 299 7400