Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C-koulutus

TargetPartners+

Verkossa tapahtuva liiketoiminta kasvaa ja yritykset toteuttavat digitoiminnan kehityshankkeita, kehittävät uusia palveluita, perustavat verkkokauppoja sekä tehostavat markkinointia, myyntiä ja työskentelymalleja digitaalisin työkaluin ja -kanavin. Tähän tarvitaan uusia tekijöitä – Target Partners yhdistää yritykset ja työnhakijat.

Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C-koulutus (F.E.C = Further Educated with Companies) on erityisesti Uudenmaan alueen yrityksille ja työnhakijoille suunnattu rekrytointiin/työllistymiseen tähtäävä koulutus. Mikäli olet tällä hetkellä työnhakijana ja kiinnostunut digitaalisista palveluista, tutustu tähän koulutukseen!

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja työhallinnon kanssa. Target Partnersin henkilöstöllä on erittäin pitkä kokemus vastaavien, yritysten tarpeisiin suunniteltujen työllistymistä ja rekrytointeja edistävien koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta.

HYÖDYT SINULLE, JOKA HAET TÖITÄ

+ Esittelemme Sinut yrityksille, joiden projekteihin/tehtäviin olet taustasi ja kouluttautumisen kautta potentiaalinen työntekijä. Mikäli jokin yrityksistä haluaa aloittaa yhteistyön kanssasi, pääset mukaan koulutukseen
+ Saat 25 päivää digiteemojen asiantuntijakoulutusta, joka kattaa keskeiset digitoiminnan, palvelumuotoilun ja -kehittämisen teemat osaavien kouluttajien toteuttamana
+ Toimit koulutuksen aikana aktiivisesti yrityksesi projekteissa ja muissa sovituissa tehtävissä soveltaen oppimaasi – käytännön kokemuksesi karttuu ja testaat osaltasi yhteistyön toimivuutta työsopimusta ajatellen

DIGIPALVELUJEN KEHITTÄJÄ -KOULUTUSKOKONAISUUS

Koulutus (yhteensä 25 päivää) koostuu yhteensä neljästä päämoduulista sekä vapaavalintaisista/täydentävistä verkkokursseista. Saat erittäin laajan kokonaisuuden digi- ja palvelukehittämisen osaamista yrityksessä toimimisen ohella. Koulutuksen modulit ovat:

1. DIGITALISAATIO JA TYÖKALUT, 7 PÄIVÄÄ
Digiliiketoiminnan trendit, digitaalinen transformaatio, kilpailuasetelmat, käytännön digityökalut ja toteutusmallit mm. markkinoinnissa, viestinnässä, brändin rakentamisessa, myynnissä, tuotteistamisessa ja työskentelyn organisoimisessa.

Modulin avainsanoja: digitalisaatio, digistrategia, digimarkkinointi, verkkokauppa, digimyynti, digikampanjat, datan keruu, analysointi ja hyödyntäminen.
2. PALVELUMUOTOILU, 4 PÄIVÄÄ
Palvelumuotoilun kokonaisuus; käyttäjäkeskeinen palvelusuunnittelu, digitaalisten palvelujen muotoilu ja yhteiskehittäminen, prosessien kuvaus ja menetelmät, digipalvelujen protoilu (käyttöliittymät ja käyttäjäpolut), infograafit ja visualisointityökalut, strateginen kehittäminen – kehitysroadmap, kehitysportfolion hallinta.

Modulin avainsanoja: palvelumuotoilu, käyttäjälähtöisyys, visualisointi, roadmap.
3. KETTERÄ PALVELUKEHITYS, 4 PÄIVÄÄ
Ketterän kehittämisen ja palvelukehityksen kokonaisuus; lean service creation, growth hacking, ketterät menetelmät (Agile, Scrum), Ketterät menetelmät verkossa.

Modulin avainsanoja: Agile, Scrum, Growth Hacking.
4. DIGITOIMINTA JA ERITYISTEEMAT, 6 PÄIVÄÄ
Digitoiminta ja juridinen sääntely (mm. sisällöntuotantoon liittyvät oikeudet, markkinoinnin pelisäännöt, henkilötiedot ja yksityisyyden suoja, EU:n tietosuoja-asetus GDPR, ePrivacyn sisältö ja vaikutukset digitaaliseen viestintään ja markkinointiin, pelisäännöt ja yrityskohtainen check-list).
Projektit digikehittämisessä (projektiosaamisen viitekehys, projektien suunnittelu ja toteutus, IPMA -viitekehys projektiosaamisen mittaamisessa).
Digityökirja yrityksen kehittämisessä; toiminnan analysointi ja asiantuntijoiden kommentit yrityskohtaisiin suunnitelmiin.

Modulin avainsanoja: digitoiminnan sääntely, digityökirja, GDPR, ePrivacy, projektiosaaminen, digiprojektit, projektinhallinta.
5. OSAAMISTASI TÄYDENTÄVÄT VERKKOKURSSIT, 4 PÄIVÄÄ
Kauppakamarin koulutusonline.fi -verkkokurssit digiteemoja täydentävistä aiheista sekä sinua kiinnostavista muista liiketoiminnan tai työelämätaitojen aiheista. Verkkokurssipalvelu on käytössäsi koulutuksen ajan.

Modulin avainsanoja: verkkokurssit, työelämätaidot, työssä jaksaminen, myyntitaidot, juridiikka, johtaminen, myynti, taloushallinta, yritysviestintä, työsuhde- ja HR-taidot.

Toteutamme koulutuksen yhdistäen lähi- ja verkkokoulutusta sekä itseopiskeluna tapahtuvia verkkokursseja sekä asiantuntijoiden kommentointia yrityskohtaisiin hankkeisiin/projekteihin. Lähijaksot tapahtuvat Lauttasaaren koulutustiloissamme turvallisuustekijät huomioiden (huom. lähijaksojen toteutus on riippuvainen ELY-keskuksen koronatilanteeseen antamista ohjeistuksista).

YRITYKSET JOILLE HAEMME SOPIVAA HENKILÖÄ

Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C-koulutukseen osallistuu joukko yrityksiä, joilla on tarpeita digipalveluihin ja -kehittämiseen liittyen. Kukin yritys tarkastelee tarpeeseensa soveltuvia hakijoita, haastattelee & tekee valinnan tammi-helmikuussa 2021. Esimerkkejä yrityksistä tässä koulutuksessa:

Doohlabs, EspooDigitaalisen ulkomainonnan dataohjatut ratkaisut
Nordqvist, NurmijärviTeetuotteet
KaukoInternational, EspooKansainvälisen kaupan palvelut
Everyday Design, HelsinkiDesign -tuoteverkkokauppa
Front.ai, HelsinkiÄlykkäät ratkaisut asiakaspalvelun automaatioon
Emkine, HelsinkiTyökykyjohtamisen palvelut
Rianno Communications, HelsinkiViestintäpalvelut
Yetitablet, EspooÄlynäytöt
Cervius, VantaaKiinteistöjen hallinnan palvelut
Nurmileipä, HelsinkiLeipomo
PING Helsinki, HelsinkiVaikuttajamarkkinoinnin palvelut
BE Group, LahtiTerästeollisuuden tuotteet
Greenlux, EspooValaistusratkaisut
MIP Electronics, KeravaMittalaitteet ja -ratkaisut
Blueprint Genetics, EspooDiagnostiikkaratkaisut
Outshine, HelsinkiDigitaalisen ulkomainonnan ratkaisut
Premix Group, NurmijärviMuovialan tuotteet
Loxus 3D Tunnel Inspections, TuusulaTunnelien tarkastuspalvelut

KENELLE KOULUTUS SOPII?

Koulutus soveltuu TE-toimistoon työnhakijaksi ilmoittautuneelle työnhakijalle, jolla on esimerkiksi kaupallinen tai teknillinen koulutus ja soveltuvaa työkokemusta.

Työkokemuksesi tai opiskelujen kautta saatu osaaminen voi liittyä mm. markkinoinnin, IT-kehittämisen, asiakaspalvelun, viestinnän, verkkokauppatoiminnan, projektinhallinnan, datan käsittelyn, liiketoiminnan kehittämisen tai konsultoinnin alueisiin.

Voit olla kokenut, uusia tehtäviä hakeva, tai urasi alkuvaiheessa oleva. Työskentelet suomen lisäksi englanniksi, muu kielitaito voi yrityskohtaisesti olla eduksi.

Mikäli haluat keskustella soveltuvuudestasi tähän koulutukseen tai sinulla on muuta kysyttävää tilanteeseesi tai koulutukseen liittyen, soita meille numeroon 010 299 7400.

HAKEMINEN, AIKATAULU & VALINNAT

Hakeminen tulee tehdä TE-palvelut.fi -sivujen kautta viimeistään 29.1.2021 (Haussa oleva työvoimakoulutus). Koulutuksen numero TE-hallinnon järjestelmässä on 696 951.

TE-toimisto käsittelee hakemuksia saapumisjärjestyksessä tammikuun 2021 alusta alkaen kerran viikossa. Target Partners esittelee hakijoita yrityksille sitä mukaa kun hakemuksia on TE-toimiston kanssa käsitelty.

Yllämainitun virallisen hakemisen lisäksi on tarpeen, että lähetät cv:si/ansioluettelosi saatteen kera suoraan Target Partnersille. Saatteessa voit kertoa tavoitteistasi tulevien tehtävien osalta – asioita, joita cv ei suoraan kerro. Lähetä nämä osoitteeseen: pasi.kinnunen@targetpartners.fi

Koulutuksessa on 15 paikkaa ja osallistuminen tapahtuu omalla työttömyysetuudella. Tarkista tarvittaessa oma etuuksiesi taso tuen maksajalta ennen koulutukseen hakeutumista.

Koulutuksessa aloittaminen tapahtuu aikaisintaan 25.1.2021 ja viimeistään 1.3.2021 – kokonaiskesto on 120 arkipäivää aloituksesta riippumatta. Aloittamisen edellytyksenä on valituksi tuleminen jonkun osallistuvan yrityksen taholta. Target Partners esittelee hakijoita yrityksille jotka haastattelevat ja tekevät valintoja.

Toimi seuraavasti:

1. Soita meille 010 299 7400 tai lähetä sähköpostia pasi.kinnunen@targetpartners.fi mikäli haluat keskustella soveltuvuudestasi tai sinulla on kysyttävää koulutuksesta

2. Tee virallinen hakemus TE-palvelut.fi -sivujen kautta

3. Lähetä meille cv/ansioluettelo ja saate, jossa kerrot tavoitteistasi tulevien tehtävien osalta – mahdollisimman konkreettisesti

4. Mikäli sinut hyväksytään mukaan valintaprosessiin TE-toimistolle tekemäsi hakemuksen perusteella, olemme sinuun yhteydessä tammikuun puolella.

Lisätietoa saat soittamalla arkisin klo 9 – 15 välisenä aikana Target Partnersin asiakaspalvelunumeroon: 010 299 7400